Toimitusjohtaja<br/>MATTI KORTELAINEN<br/>Insinööritoimisto Refectio Oy

”Täytyy antaa hyvä arvosana. Kilpimaa on ollut paras auttamaan. Heiltä on saanut avun aina kun on tarvittu, ja tällä alalla tarve tulee usein nopeammin kuin salama kirkkaalta taivaalta.”

Suuren ravintolan keittiön viemäreiden kunto-tarkastuksessa tuli eteen ikävä yllätys: rasvaviemäri ja muutkin putket olivat huonossa kunnossa. Ravintolakeittiö ja viemäriremontti samassa lauseessa ei kuulosta hyvältä. Viihtyisyys kärsisi melusta ja suojausrakennelmista, ja ravintola pitäisi sulkea mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Mutta Kilpimaa tuli ja pelasti tilanteen sukkasujutuksella. Rakenteita ei tarvinnut juurikaan purkaa eikä uusia rakentaa, ja keittiökin oli suljettuna vain pari päivää.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.