VIEMÄRINPUHDISTUS

Kiinteistöjen viemäriverkostoja on hyvä huoltaa puhdistamalla ne määräajoin (5–10 vuotta). Toimivat viemärit lisäävät asumismukavuutta ja vähentävät vesivahinkojen riskiä. Ennakoiva huolto on paras ratkaisu hätätilanteiden välttämiseksi ja kustannusten säästämiseksi. Viemäreiden puhdistus lisää putkistojen käyttöikää.

 Lataa esite >

”Kilpimaa on asiallinen, ammattitaitoinen ja palveluhenkinen.”

Isännöitsijä Päivi Keskipoikela, Realia Isännöinti Oy


Tiedotus ja valmistelevat työt

  • Asukasta tiedotetaan työn ajankohdasta ja loppumisesta sekä ennalta vaadittavista toimenpiteistä.
  • Lattia- ja seinäpinnat suojataan tarvittaessa.

Viemäreiden puhdistus

  • Kylpyhuoneen, keittiön ja pyykkituvan viemärit, lattiakaivot ja muut viemärijohdot, -haarat ja -nousulinjat puhdistetaan paine-huuhtelulla edeten kohti pääviemäriä.
  • Pääviemäri ja talon tarkastuskaivo puhdistetaan viimeisenä.
  • Poistaa viemäristä rasvan, lian, juuret yms.

Lopputarkistus ja raportointi

  • Lopputuloksen tarkistaminen TV-kameralla.
  • Pesualtaiden vesilukkojen kiinnitys, ja tarvittaessa uusinta sekä lattiakaivon puhdistusaukon tulppaus.
  • Siivous tehtyjen toimenpiteiden jälkeen.

Suuren ravintolan keittiö

Suuren ravintolan keittiön viemäreiden kunto-tarkastuksessa tuli eteen ikävä yllätys: rasvaviemäri ja muutkin putket olivat huonossa kunnossa. Ravintolakeittiö ja viemäriremontti samassa lauseessa ei kuulosta hyvältä. Viihtyisyys kärsisi melusta ja suojausrakennelmista, ja ravintola pitäisi sulkea mahdollisesti pidemmäksikin aikaa. Mutta Kilpimaa tuli ja pelasti tilanteen sukkasujutuksella. Rakenteita ei tarvinnut juurikaan purkaa eikä uusia rakentaa, ja keittiökin oli suljettuna vain pari päivää.

”Täytyy antaa hyvä arvosana. Kilpimaa on ollut paras auttamaan. Heiltä on saanut avun aina kun on tarvittu, ja tällä alalla tarve tulee usein nopeammin kuin salama kirkkaalta taivaalta.”

Toimitusjohtaja Matti Kortelainen, Insinööritoimisto Refectio Oy.
Kilpimaa
2016-05-25T12:54:36+00:00
Suuren ravintolan keittiön viemäreiden kunto-tarkastuksessa tuli eteen ikävä yllätys: rasvaviemäri ja muutkin putket olivat huonossa kunnossa.

Kannelsuo asuu 50-luvun omakotitalossa, jossa on valurautaviemärit.

Kannelsuo asuu 50-luvun omakotitalossa, jossa on valurautaviemärit. Hän alkoi epäillä, että putkistossa on reikä. Kilpimaa löysikin syöpymiä kameratutkimuksessaan. Mukava uutinen oli se, että viemäreille saataisiin lisää käyttöikää pinnoittamalla ne sukkasujutusmenetelmällä. Sukittaminen säästi paljon rahaa ja aikaa. Lattioita ei tarvinnut avata ja mm. saunan kaakeloinnit säilyivät koskemattomina.

”Lopputuloksesta tuli siisti. Viemärikin oli poissa käytöstä vain yhden yön. Palvelu oli asiallista, ja työt tapahtuivat sovitussa aikataulussa.”

Simo Kannelsuo, omakotiasukas.
Kilpimaa
2016-05-25T13:08:11+00:00
Kannelsuo asuu 50-luvun omakotitalossa, jossa on valurautaviemärit. Hän alkoi epäillä, että putkistossa on reikä. Kilpimaa löysikin syöpymiä kameratutkimuksessaan. Mukava uutinen oli se, että viemäreille saataisiin lisää käyttöikää pinnoittamalla ne sukkasujutusmenetelmällä. Sukittaminen säästi paljon rahaa ja aikaa. Lattioita ei tarvinnut avata ja mm. saunan kaakeloinnit säilyivät koskemattomina. ”Lopputuloksesta tuli siisti. Viemärikin oli poissa käytöstä vain yhden yön. Palvelu oli asiallista, ja työt tapahtuivat sovitussa aikataulussa.” Simo Kannelsuo, omakotiasukas.